GA
@ayuzunior writes:
woh asem jero tenan nek iki u,u hayo saiki jamane power ranger lemu we :D RT @ScrstRune: power ranger saiki do ngembang kbeh yo bntuke? *ehRT ayuzunior: dosa opo? aku wae power ranger meneng wae (cont) http://t.co/amAMZSAF
[ February 7, 2013, 11:02 GMT ]

Stay up-to-date. Follow us on Twitter and Facebook.