GA
@Dewawa18 writes:
paringi pacar wae pie :p RT @titongggg: yws nek ora gelem tak paringi :p RT Dewawa18: walah nek kesel we wes nduwe nduk :p RT titongggg: tak (cont) http://t.co/g3jm2hs
[ February 7, 2013, 11:05 GMT ]

Stay up-to-date. Follow us on Twitter and Facebook.